Satya Yoga

Klatring og yoga

Satya Yoga ønsker å gi alle med medlemskap i BRV er godt tilbud for å holde kroppen frisk og hodet på plass mentalt med redusert pris på klippekort og enkelttimer.

Klatring er fantastisk gøy og utfordrende!

Det gir styrke fysisk og mentalt, men kan også være hardt for ryggen, skuldre, armer og hender. I tillegg er det en kunst å kunne puste riktig for å holde fokus når vanskelige ruter skal øves på med til tider frynsete psyke.
Pust, styrke, utholdenhet og fleksibilitet jobber sammen når du gjør yoga, og dette kan overføres til veggen.
Du merker at du får mer energi og du kan få bedre pump av jevnvlig praksis på yogamatten.

Satya Yoga innehar kompetanse og solid erfaring på å ivareta kroppen og redusere smerte som allerede har satt seg i ledd eller muskulatur, -eller enda bedre: Du kan forebygge skader og slitasje.
Vi gir deg gode råd ved betennelser, nye eller gamle prolapssmerter, stramme hofter eller irriterte skulderledd. I tillegg jobber vi mye med å forlenge muskulatur i beina, da klatresko og beinarbeid i veggen gjør musklene korte eller sure.

Satya Yoga er distriktets eneste yogaskole, og vi ønsker å vise alle som er nysgjerrige eller allerede har prøvd yoga, at vi kan gi ekstra oppfølging og personlig veiledning som gjør yogatimene mer tilrettelagt den enkelte.

Første gang du kommer til oss får du en gratis prøvetime, deretter alltid 20 prosent avslag på klippekort. Du trenger bare å ta med bevis for betalt medlemskap i BRV.

Du finner timeplaner og alt av praktisk informasjon på www.satyayoga.no

Vi håper å se deg inne på matta, og snart ute…. våren er på vei!

Hilsen Siri Tuseth
Innehaver og instruktør Satya Yoga