Klubbklatring

Inntil videre er klubbklatring innstilt grunnet kapasitetsbegrensninger og utfordringer knyttet til å administrere dette opp mot bookingsystemet som er gjeldende per august 2021.

BRV får tildelt tid i Sørmarka Arena til klubbklatring.

Hva er klubbklatring? Det innebærer at de som er medlem av BRV, kan komme og klatre uten å betale inngangspris på Sørmarka Arena denne tiden. Det er også en mulighet for klubben å samles og være sosiale. Om du ikke har noen å klatre med, er dette også en mulighet for deg å komme å finne noen å klatre med. Ta da kontakt med vår klubbklatreansvarlig i grå BRV genser. Premisset for å komme å klatre er at du har brattkort. 
Klubbklatringen følger skoleruten, og vil dermed ikke avholdes i ferier. Tiden for klubbklatringen kan variere i fra år til år, men høsten 2020 og vår 2021 er det torsdager fra 19.30 til 22.00. 

Hvordan kommer jeg meg inn på klubbklatringen? Kommer du ofte på klubbklatringen kan du be om adgangskort i resepsjonen på Sørmarka. Dette får du ved å fremvise medlemskortet ditt for inneværende år i BRV, som du får tak i på minidrett.no under medlemskapsprofilen din. Frekventerer du klubbklatringen sporadisk kan de slippe deg inn portene mot fremvisning av medlemskortet. 

Husk alltid å ha brattkortet klart skulle de be om det. Dette skal vises uoppfordret. 

Vel møtt!