Klubbklatring

BRV får tildelt tid i Sørmarka Arena til klubbklatring.

Hva er klubbklatring? Det innebærer at de som er medlem av BRV, kan komme og klatre uten å betale inngangspris på Sørmarka Arena denne tiden. Det er også en mulighet for klubben å samles og være sosiale. Om du ikke har noen å klatre med, er dette også en mulighet for deg å komme å finne noen å klatre med. Ta da kontakt med vår klubbklatreansvarlig i grå BRV genser. Premisset for å komme å klatre er at du har brattkort. 
Klubbklatringen følger skoleruten, og vil dermed ikke avholdes i ferier. Klubbklatring er på torsdager fra 19:30 – 22.00 høst, vinter og vår (fra september til juni). 

Hvordan kommer jeg meg inn på klubbklatringen? Kommer du ofte på klubbklatringen kan du registrere deg ved å klikke på denne lenken og dermed få utdelt adgangskort for klubbklatringen i resepsjonen på Sørmarka (mot fremvisning av medlemskort i BRV). Dette får du ved å fremvise medlemskortet ditt for inneværende år i BRV, som du får tak i på https://minidrett.no under medlemskapsprofilen din. Frekventerer du klubbklatringen sporadisk kan de slippe deg inn portene mot fremvisning av medlemskortet.

Har du adgangskort fra før som trener eller utøver på en av gruppene våre skal du ikke registrere deg for nytt kort, klubbklatring ligger allerede inne på kortet ditt.

Disclaimer; det er ikke alltid vi har klubbvert som kan komme, men klubbklatring går likevel sin gang.

Vel møtt!