Klubbklatring

BRV får tildelt tid i Sørmarka Arena til klubbklatring.

Hva er klubbklatring? Det innebærer at de som er medlem av BRV kan komme å klatre uten å betale inngangspris på Sørmarka Arena (les mer under om når dette er). Det er også en mulighet for klubben å samles og være sosiale. Om du ikke har noen å klatre med er dette en fin anledning til å treffe andre å klatre med. Vi tilstreber å ha klubbvert hver tirsdag som går rundt i burgunderrød BRV genser som kan sikre deg. Det er ikke alltid vi får folk til å stille da! Klubbvertordningen holder vi på til ut mai.

Premisset for å bli med å klatre tau er at du har brattkort.

Når er det klubbklatring? Klubbklatring avholdes tirsdager og torsdager høst, vinter og vår (fra september til skoleslutt i juni). Klubbklatringen følger skoleruten, og vil dermed ikke avholdes i ferier. Tidene er:

  • Tirsdager fra 19:30 – 22.00
  • Torsdager fra 20:00 – 22:00

Første klubbklatring 2024 er tirsdag 2. januar og siste på vårsemesteret er torsdag 20. juni.

Hvordan kommer jeg meg inn på klubbklatringen? Først av alt må du være medlem i BRV og kunne vise til betalt kontingent for inneværende kalenderår. Det gjør du ved å vise medlemskortet ditt i BRV. Medlemskort får du tak i på https://minidrett.no under medlemskapsprofilen din (se bildet lenger nede). Du slipper ikke inn før tiden oppgitt ovenfor.

Har du folkekort eller adgangskort fra før som trener eller utøver på en av gruppene våre skal du ikke registrere deg for nytt kort, adgang for klubbklatring ligger allerede inne på kortet ditt.

Vil du bidra som klubbvert!? Fyll ut dette skjemaet (uforpliktende) så finner vi en dato som kan passe deg.

Vel møtt!

(bildet under er fra minidrett.no på mobil, men PC funker vel så greit)