Klubbklatring

BRV får tildelt tid i Sørmarka Arena til klubbklatring.

Hva er klubbklatring? Det innebærer at de som er medlem av BRV kan komme å klatre uten å betale inngangspris på Sørmarka Arena (les mer under om når dette er). Det er også en mulighet for klubben å samles og være sosiale. Om du ikke har noen å klatre med er dette en fin anledning til å treffe andre å klatre med. Vi tilstreber å ha klubbvert hver torsdag som går rundt i grønn BRV genser som kan sikre deg (noen ganger får vi det ikke til). Premisset for å bli med å klatre er at du har brattkort.

Når er det klubbklatring? Klubbklatringen følger skoleruten, og vil dermed ikke avholdes i ferier. Klubbklatring er på torsdager fra 19:30 – 22.00 høst, vinter og vår (fra september til juni).

Hvordan kommer jeg meg inn på klubbklatringen? Først av alt må du være medlem i BRV og kunne vise til betalt kontingent for inneværende kalenderår. Det gjør du ved å vise medlemskortet ditt i BRV. Medlemskort får du tak i på https://minidrett.no under medlemskapsprofilen din (se bildet lenger nede)..

Har du folkekort eller adgangskort fra før som trener eller utøver på en av gruppene våre skal du ikke registrere deg for nytt kort, adgang for klubbklatring ligger allerede inne på kortet ditt.

Vel møtt!

(bildet under er fra minidrett.no på mobil, men PC funker vel så greit)