Inneklatring

Klatremulighetene innendørs i Stavanger-regionen er mangfoldige. BRV arbeider hele tiden for at våre medlemmer skal ha best mulig tilgang på stedene som finnes da vi ikke eier vårt eget anlegg.

I og med at Vår Energi Arena Sørmarka (nytt navn fra februar 2022) har en kommunal profil i bunn siden det er et interkommunalt prosjekt får idrettslag som BRV mulighet for tildelt treningstid her. Det gjør dette anlegget til det beste alternativet for vår organiserte tilbud for barn og unge og klubbklatring. I tillegg har vi samarbeid om noen eventer og arrangement som for eksempel konkurranser. Ut over dette har BRV ingenting med driften å gjøre (som utskifting av ruter), eller med medlemskap og adgang i Sørmarka å gjøre. 

Klatrevegger i Rogaland

De kommersielle alternativene som finnes i skrivende stund er SiS Sportssenter, Air Forus og Vår Energi Sørmarka Arena. De to første nevnte har vi gode rabattavtaler med som du kan lese mer om her https://brv.no/om-brv/medlemskap/

I tillegg til de under har vi noen kommunale haller som er tilgjengelige for publikum: Storhaug Idrettshall, Tastarustå i Stavanger .Videre finnes Sandneshallen og Bogafjellhallen i Sandnes.