Oppfriskningskurs brattkort

Informasjon om kurset:

Dette korte kurset er for de som en gang tok brattkort eller brattkortkurs, men så ikke fikk tid til å vedlikeholde kunnskapen sin (eller har vært på kurs men av ulike grunner ikke tatt brattkorttesten enda). Hensikten er å gi en mulighet til å friske opp denne kunnskapet uten å måtte ta et full kurs igjen. 

Fokuset er i hovedsak er på sikringsarbeid og bruk av geometrisk assisterende taubrems (se NKF sin anbefaling om å gå over til denne type taubrems i 2022).  Det er denne type brems som er innført på brattkortkurs nå.

Aldersgrense: 18 år

Krav til erfaring/ferdighet: Lite, men må enten ha brattkort eller ha tatt brattkortkurs tidligere. 

Tider: Ulike ukedager (se påmeldingslenkene for mer info om dag) 18:00 – 20:30

Sted: Storhaughallen (Søre Ramsvigvei 30, 4015 Stavanger)

Kurset tar 2,5 timer. Vår instruktør vil med basis i dine behov som meldt inn i påmeldingsskjemaet tilrettelegge for å følge dette opp så godt som mulig i løpet av kurskvelden, samt gi en fremovermelding på hva du kan eventuelt bør øve på den kommende perioden.

NB: vår instruktør vil vurdere deltakernes ferdighetsnivå og fremgang og kan komme med anbefalinger om å feks ta brattkortkurs på nytt hvis dette er hensiktsmessig. 

Pris:

400 kroner. Informasjon om betaling får du i påmeldingen.

Om du ikke har tatt brattkortprøven enda kan denne tas hos en av tilbyderne for dette i regionen, mer info om det finner du nederst på denne siden https://brv.no/inneklatring/kurs/brattkort/

Påmelding er bindende. Vilkår for avmelding og refusjon står det mer om i våre salgsvilkår her https://brv.no/salgsvilkar/

Påmelding:

Ønsker du kurs men det passer ikke eller det er fullt? Send oss en epost på post@brv.no så lager vi en lyd når vi setter opp flere kurs!