Lån og leie av spesialutstyr

Er du medlem i BRV får du tilgang til en del utstyr. 

Crashpads

Skal du ut å buldre og trenger crashpads? Eller at du har et highball prosjekt og trenger flere pads? BRV har flere pads vi leier ut til medlemmene våre. Hvordan fungerer dette?

Send melding til crashpadforvalter Aleksander Hammer på tlf 481 87 296 og hør om det er ledige pads til utleie og når den/de eventuelt kan hentes. Gå deretter inn på nettbutikken vår og betal for leien https://shop.tpgo.no/#/?countryCode=NO&companyIdent=986175830

Følg betalingsprosessen til ende vha Vipps og kvittering sendes automatisk på epost. 

Henting gjøre etter avtale med Aleksander på adresse Amauer Hansens vei 36a på Våland. Fremvis kvitteringen ved henting. 

Pads leies ut på ukesbasis. Maks to pads per person. 

Priser:

  • BRV medlemmer: 100 kr paden for en uke. 
  • Ikke-medlemmer: 400 kr paden for en uke. 

For medlemmer av våre barne- og ungdomsgrupper er det gratis (maks to uker á gangen). De over 16 kan hente ut pad selv, er du under må foresatte gjøre dette.

En annet alternativ for å få leid crashpads er fra Frilager.no sin ordning, med hentested i Sandnes ved den gamle brannstasjonen langs E39 (som en stort sett må forbi uansett når en skal ut å buldre). Dette er veldig fleksibelt og en kan hente og levere omtrent når en måtte ønske. Her kan en leie pad på dagsintervaller. For å bruke frilagerordningen: Gå inn på frilager.no og velg Sandnes og søk opp «buldrematte» eller «crashpad» og følg prosessen for betaling og info for henting og levering.

Systemet er i stor grad tillitsbasert, men manglende innlevering vil bli fulgt opp av daglig leder.

Store kamkiler

Vi har tre enormt store kamkiler som du kan låne av oss:- ny og gammel Camalot 5  (den nye er litt større en del gamle) og en Camalot 6. For utlån ta kontakt på post@brv.no for avtale.

Porta-ledge

Skal du på lengre tur i en storvegg? Ellers aspirerer til å bli en storveggklatrer og vil øve på å slå opp og sove i en portaledge i garasjen? Da kan du låne vår porta-ledge.  For utlån ta kontakt på post@brv.no for avtale.