Lån og leie av spesialutstyr

Er du medlem i BRV får du tilgang til en del utstyr. 

Crashpads

Skal du ut å buldre og trenger crashpads? Eller at du har et highball prosjekt og trenger flere pads? BRV har flere pads vi leier ut til medlemmene våre. Hvordan fungerer dette?

Hver torsdag har vi klubbklatring på Sørmarka mellom 19.30 og 22.00. Du kan ta komme innom og ta kontakt med klubbklatreansvarlig i grå BRV jakke. Du sier om du skal leie en eller to pads, viser medlemskortet ditt i BRV, betaler med Vipps på stedet (se detaljer lenger nede), viser kvitteringen og får dermed pads utlevert. Etter leieperioden leverer du crashpads på klubbklatringen igjen, og vår BRV mann/kvinne kvitterer ut innleveringen. 

Priser: 100kr per pad per uke. Maks to pads per person. 

For medlemmer av våre barne- og ungdomsgrupper er det gratis (maks to uker á gangen). De over 16 kan hente ut pad selv, er du under må foresatte gjøre dette.

Krav: at en er medlem i BRV. Husk å ta med medlemskortet, det er også ved fremvisning av dette du slipper inn på klubbklatringen. 

Ved forsinket innlevering påløper det et betalingskrav på 200kr paden per uke. Systemet er i stor grad tillitsbasert, men manglende innlevering vil bli fulgt opp av daglig leder. 

Vipps: Bratte Rogalands Venner -> Utstyrsleie -> Crashpad. Skriv inn beløpet som tilsvarer antall pads x uker du leier. 

Store kamkiler

Vi har tre enormt store kamkiler som du kan låne av oss:- ny og gammel Camalot 5  (den nye er litt større en del gamle) og en Camalot 6For utlån ta kontakt på post@brv.no for avtale.

Porta-ledge

Skal du på lengre tur i en storvegg? Ellers aspirerer til å bli en storveggklatrer og vil øve på å slå opp og sove i en portaledge i garasjen? Da kan du låne vår porta-ledge.  For utlån ta kontakt på post@brv.no for avtale.