BRV Årsfest 2023

Velkommen til Årsfesten i BRV!

SISTE PÅMELDINGSFRIST OM EN VIL HA MAT: 4.10. klokken 16:00. Meld deg gjerne på etter dette, men da prioriterer vi mat til de som meldte seg på før dette tidspunktet. Vi må melde inn antallt kuverter til matleverandør ila 4.10. ser dere!

Vi samler alle de ivrigste klatrerne i Rogaland og feirer alle gode prestasjoner gjennom året. (Det er også lov å komme for å drukne sine sorger over nye nederlag.) Uansett, fest skal det bli, og i år klinker vi til og arrangerer årsfest på TOU Scene!

Dørene åpner kl. 18:00
Bordsitte presis 18:30.
Tou Scene har egen bar, så det er ikke lov å ta med medbrakt
Kleskode: Finstas

I år blir det god mat og foredrag med Olav Båsen. Han skal fortelle om ekspedisjonen opp Nordryggen på Latok (Pakistan) i 1986 (les utfyllende info om Olav lenger nede).

Pris: 350,- for medlemmer, 550,- for ikke-medlemmer.

Aldersgrense: 18 år.

PÅMELDING
For å bli med på årsfesten på Tou scene 7. oktober må du både melde deg på via dette skjemaet: https://forms.gle/K55TYgakc4QTUckf9

og betale for billett som du gjør her under «arrangement»: https://shop.tpgo.no/#/?countryCode=NO&companyIdent=986175830

Har du ikke Vipps kan du ta kontakt med post@brv.no så finner vi en løsning.

Dersom du har spørsmål, eller ønsker å endre din påmelding kan du kontakte Jostein (jostein.oygarden@gmail.com).

Facebook-event: https://fb.me/e/3GseheESN

Hilsen komiteen (Maren, Julie, Aleksander og Grim)

Litt om Olav og hans bragder:

Olav Båsen har vært en av norsk klatrings foregangsfigurer, først og fremst med tanke på sin allsidighet innen tindesport. Sportsklatring, storvegg og tinderangling har alltid vært en av hans kjerneverdier gjennom fem tiår.

Han bosatte seg i Stavanger på seint 80 tall og har vært medlem av BRV, og vært en del av miljøet siden den gang.

Gjennom 80 tallet var Olav en sentral person i klatremiljøet i Romsdalen og i Trondheim. Som 27 åring, i 1986, fikk han forespørsel av Fred Husøy om å være en del av laget som hadde satt seg mål om å bestige den legendariske Nordryggen på Latok I (7145 m) i Pakistan. Denne linjen sto igjen som en av de store ubestegne utfordringene i Karakoram. Olav takket ja til dette, søkte om permisjon fra jobben, ble truet med sparken, men fikk snudd det til at hans tidligere arbeidsgiver heller sponset ekspedisjonen. Etter tilbakekomst sa Olav selv opp jobben.
I tillegg til Olav og Fred, besto laget av Magnar Osnes og Øyvind Vadla. For å bli bedre kjent, dro Olav og Øyvind på treningstur i Trollveggen, noe som resulterte i den andre fribestigningen av Svenskeruta, i tildels svært dårlige forhold med mye is og snø i rissene.

Til tross for det høye nivået på lagmedlemmene, så viste klatringen seg å være utrolig utfordrende. Fjellet er preget av svært ustabilt vær, og veggen er 2500 m høy. Klatrerne tilbrakte 18 dager i veggen før de valgte å snu etter å ha kommet opp til omlag 6200 m. Nordryggen på Latok I ble først besteget i 2018.

Dette vil du ikke går glipp av!