Lån og leie av spesialutstyr

Er du medlem i BRV får du tilgang til en del utstyr. 

Crashpads

Skal du ut å buldre og trenger crashpads? Eller at du har et highball prosjekt og trenger flere pads? BRV har flere pads vi leier ut til medlemmene våre.

Betaling skjer i betalingsløsningen vår her  https://shop.tpgo.no/#/?countryCode=NO&companyIdent=986175830

Priser: 100kr per pad per uke. Maks to pads per person. 

For medlemmer av våre barne- og ungdomsgrupper er det gratis (maks to uker á gangen). De over 16 kan hente ut pad selv, er du under må foresatte gjøre dette.

Krav: at en er medlem i BRV. Husk å ta med medlemskortet, det er også ved fremvisning av dette du slipper inn på klubbklatringen. 

Ut- og innlevering administreres av klubbens verter på klubbklatring på torsdager i Sørmarka Arena. Hvis det er ferie og klubbklatring ikke gjennomføres kan du sende en forespørsel til post@brv.no for å sjekke om det lar seg gjøre å få ut utstyr

Ved forsinket innlevering påløper det et betalingskrav på 200kr paden per uke. Systemet er i stor grad tillitsbasert, men manglende innlevering vil bli fulgt opp av daglig leder. 

Store kamkiler

Vi har tre enormt store kamkiler som du kan låne av oss:- ny og gammel Camalot 5  (den nye er litt større en del gamle) og en Camalot 6For utlån ta kontakt på post@brv.no for avtale.

Porta-ledge

Skal du på lengre tur i en storvegg? Ellers aspirerer til å bli en storveggklatrer og vil øve på å slå opp og sove i en portaledge i garasjen? Da kan du låne vår porta-ledge.  For utlån ta kontakt på post@brv.no for avtale.