Jan Eivind Danielsen in action på DWS på Vågen

Klatrekonkurranse over sjøen i Vågen (DWS)

Norges klatreforbund og Bratte Rogalands Venner – BRV arrangerer den første klatrekonkurransen uten annen fallsikring enn vannet i Vågen!

Verdens ledende klatrere gjester Stavanger i anledning World Cup på Sørmarka Arena hvor finalen går av stabelen 16:30 samme dag.

Sammen med lokale helter skal verdensmestere skape liv i byen ved å konkurrere om å komme først opp en vanskelig løype 12 meter over sjøen i Vågen. Klarer de det ikke, blir det et luftig og vått møte med badevannet i Vågen.

Arrangementet er åpent og gratis for alle (inklusive deltagere), man har god utsikt langs hele innerste delen av Vågen i beste shopping tid. Kvalifiseringen er åpen og starter 11:00, finalen starter 14:00 og er ferdig 15:00

Arrangementet er gjort mulig gjennom stillas selskapet www.Pilar.no (bygger og stiller stillas) og IT konsulenthuset www.Bouvet.no (stiller med klatrevegg og ledelse).

Gode hjelpere i klatremiljøet www.klatrefabrikken.no og www.sissportssenter.no og Uburhedlaren Fjellsportgruppe stiller opp med tak, lastebil og ressurser og mange ivrige ildsjeler i klatremiljøet jobber dugnad.

Velkommen til en klatrefest i byen!