BRVs Fotokonkurranse 2020

BRVs Fotokonkurranse 2020 i samarbeid med Platou Madla.

Etter at Norge gikk i dvale Mars 2020, har mye stoppet opp. Et gledelig unntak er klatringen. Flere og flere reiser til klipper og stein og det tickes i bøtter og spann. Dette varmer våre granitthjerter.

Inspirert av dette ønsker vi å dra i gang en fotokonkurranse på Instagram.
Siden det og deles mye bilder av alle typer klatring, ønsker vi å gi litt ekstra oppmerksomhet til de som bruker tid og krefter på å dra frem kameraet, når andre kun tenker på å sende.

Vinneren av denne gjeve prisen vil få bildet som pryd på Facebook banneret og på hjemmesiden til BRV utover sommeren og høsten. I tillegg til dette vil vinneren få et par valgfrie klatresko på Platou Madla.

Så til format, da en så gjev pris og kommer med noen kriterier:

  • Følg BRV på Instagram https://www.instagram.com/bratterogalandsvenner/
  • Bildet må være tatt i 2020.
  • Det skal inneholde en av klatreformene: Sport, buldring, trad eller isklatring.
  • Bildet skal være tatt i Rogaland
  • Det skal være tatt i landskapsmodus og en høyoppløselig versjon må kunne sendes per epost på etterspørsel.
  • Bildet skal hashtagges (#) med #bratterogaland & #brvfoto2020. Er du av den gamle skolen som ikke «grammer» kan du sende bildet per epost.

Fristen for å sende inn/legge ut bilder er 30.06.2020. Vår jury vil da se over bildene og vinneren vil bli annonsert kort tid etter. Så er du hypp på heder, ære og attpåtil et par nye sko som du kan slite ut i sommervarmen; ta med det kameraet. Eller mobilen. Vi vil regramme utvalgte bilder på instagramkontoen til BRV med jevne mellomrom.

BRV

Post@brv.no

Husk å sjekke ut Platou Madla på Instagram og Facebook for gode tilbud og nyheter!