Setesdalssamling

BRV og CKK inviterer til samling i Setesdal helga 2.-4. september! I Setesdalen er det muligheter for både trad/boltede multipicher, sport og buldring, så her er det noe for alle.

BRV inviterer til å samles på Reiårfossen camping for sosial hygge og overnatting. Klatringen må du selv ta ansvar for å organisere og gjennomføre.

Reiårfossen camping byr på følgende med pris per natt:
Teltplass 200 kr
Enkeltseng på rom 350 kr
Rom med dobbeltseng 550 kr

Du ringer og booker selv overnatting på tlf 92287057Her er litt info og bilder fra campingplassen, som ligger sentralt plassert ifht klatringen i Setesdal https://campio.no/campsite/reiarfossen-camping
De har også et spisested som serverer thaimat på campingen.Her er link til noen av stedene det kan klatres i Setesdal fra brattelinjer/buldreinfo:

Urdviki:
https://brattelinjer.no/area/2887
Homme:
https://brattelinjer.no/sector/4042
Buldring på Besteland:
https://buldreinfo.com/area/231

Ut over det er det flere felt som ligger i egen bokfører for Setesdal som kan kjøpet på Valle Sport/Helle Camping/Bratt Friluftsliv/Flateland Camping/Rysstad Feriesenter. Lokal utvikler og klatrer Benny Uppstad vil komme innom campingen og selge førere også.

Det skal også ligge flere felt i Sørlandsføreren for de som har den. Ta den med så kan vi dele info på campingen.

Ellers ligger det flere andre felt inne på 27crags.com som dette som er rimelig nytt https://27crags.com/crags/kvalsnapen/routelist

Facebook-event: https://fb.me/e/2riuPx4xx